Nevita Kraamzorg

Werkwijze 

Reserve your maternity care

VIEW IN ENGLISH

Werkwijze exclusieve luxe kraamzorg

Nevita staat voor exclusieve luxe kraamzorg, uitgebreide en hoog kwalitatieve kraamzorg. Graag beschrijven wij hieronder onze diensten en werkwijze. Jouw zwangerschap duurt negen maanden maar gewone kraamzorg slechts maximaal 10 dagen. Nevita Kraamzorg gaat verder en heeft aandacht voor u zowel voor, tijdens als na uw bevalling. 

Prenataal (Voor de bevalling)

Als jouw aanvraag voor onze luxe en exclusieve kraamzorg is goedgekeurd, nemen wij persoonlijk contact met je op voor een inschrijfgesprek. Niet alleen om enkele gegevens aan te vullen maar ook om het bijzondere traject waar je voor hebt gekozen met je door te nemen. Nevita stelt al jouw zorgverleners in jouw geboortezorgtraject op de hoogte dat je gebruikt maakt van onze diensten. Tijdens jouw zwangerschapsperiode ontvangt u van ons iedere maand een mailing over de fase van uw zwangerschap. In de 20e week van uw zwangerschap nemen wij persoonlijk contact met je  op of je nog vragen hebten waarmee wij kunnen helpen, of als je ergens tegenaan loopt in jouw zwangerschap. Iedere zwangere ontvangt intakegesprek. Vanaf pakket 'KRAAMZORG COMFORT' is dit bij je thuis. In dit gesprek nemen wij jouw bevallingswensen en kraamzorg alvast door. Hierin bespreken wij ook  jouw verwachtingen van de kraamperiode. In de 2 weken voor jouw uitgerekende datum nemen wij contact met je op of alles in orde is of dat er nog dingen zijn waar u tegenaan loopt.


Nataal (Tijdens de bevalling)

Nevita is altijd aanwezig als je thuis bevalt. Thuis bevallen lijkt op het eerste gezicht misschien bijzonder maar voor 1990 beviel 90% van de vrouwen thuis. Het bevallen in je eigen huis geeft rust en vertrouwen. Jouw verloskundige kan tijdens de laatste weken van uw zwangerschap heel goed constateren of je in alle veiligheid thuis kunt bevallen.


Op het moment dat jouw bevalling begint, stel je uiteraard jouw verloskundige op de hoogte. Daarnaast neem je zo snel mogelijk contact op met Nevita Kraamzorg. Onze deskundige kraamverzorgende zal dan aanwezig zijn als je thuis bevalt. Zij ondersteunt jouw en de verloskundige tijdens de bevalling. Beval je in het ziekenhuis dan zijn alleen jouw verloskundige en het team van het ziekenhuis aanwezig. 

Postnataal (Na de bevalling)

Dit is waarom je voor de luxe en exclusieve kraamzorg van Nevita heeft gekozen. Wij verzorgen je helemaal tijdens jouw kraamperiode. Niet alleen jou, maar ook jouw gezinsleden. Onze kraamverzorgenden zijn extra opgeleid in het geven van de juiste zorg voor moeder, kind en gezin. De kraamverzorgende start de dag altijd met alle controles van jou als moeder en van de pasgeborene. En helpt jou, jouw partner en eventueel overige gezinsleden omgaan met de nieuwe thuissituatie. Zij leert jullie alles over onder andere voeding, ontlasting, slapen, wegen, hygiëne en regelmaat. De kraamverzorgende verschoont dagelijks jouw bedlinnen en die van de pasgeborene en zorgt dat de badkamer schoon en de rest van uw huis ruim en netjes is. Hygiëne is heel belangrijk in de eerste week na de geboorte. Ook zorgt de kraamverzorgende voor de middagmaaltijd en de avondmaaltijd. Al onze kraamverzorgende zijn extra opgeleid in het borstvoedingsproces. Zij kunnen jou uitstekend begeleiden om de borstvoeding te laten slagen. Vanaf pakket 'KRAAMZORG COMFORT' heeft de kraamverzorgende altijd een borstkolf mee met alle benodigde attributen. Deze zijn geheel kosteloos tijdens de kraamperiode voor jou beschikbaar.  

Ook als de kraamperiode wordt overschaduwd door tegenvallende situaties zijn onze kraamverzorgenden er voor jou en jouw gezin.

Wij maken jouw kraamperiode tot een waardevolle periode in alle omstandigheden.

Na afloop van de zorg nemen wij telefonisch contact met jou op of wij komen persoonlijk nog een keer langs om alles af te sluiten (Afhankelijk van het pakket).

unsplash