Nevita Kraamzorg

Diensten

Reserve your maternity care

VIEW IN ENGLISH

Meer dan 35 jaar expertise en kennis in kraamzorg

BORSTVOEDING


Borstvoeding is de natuurlijke voeding van de moeder. In deze biologische, natuurlijke voeding zit alles wat jouw baby nodig heeft. Onze kraamverzorgenden krijgen ieder jaar een uitgebreide scholing over de nieuwste ontwikkelingen in borstvoeding. Hiermee is hun dienst en kennis over borstvoeding een van de beste van Nederland. Zij kennen alle aanlegtechnieken, herkennen verschillende drinkbehoeften en kunnen jou daarom uitstekend helpen bij het leren van het op gang brengen van de borstvoeding. Een van de voordelen van Nevita Kraamzorg is dat alle kraamverzorgenden een borstkolf bij zich hebben met alle accessoires, waar je kosteloos over kunt beschikken tijdens de gehele kraamperiode (vanaf pakket KRAAMZORG COMFORT). Een dienst die uniek is in Nederland. Wil je daarna gebruik blijven maken of zelf de producten kopen, dan regelen wij dat ook voor jou.

FLESVOEDING


Er kunnen omstandigheden zijn waarin geen borstvoeding wordt gegeven. Jouw baby krijgt dan flesvoeding of, zoals algemeen omschreven, kunstvoeding.  Kunstvoeding bevat tegenwoordig veel stoffen die van nature ook in borstvoeding zitten. Niet iedere baby is hetzelfde in zijn of haar behoefte. Onze kraamverzorgenden kennen de nieuwste ontwikkelingen in kunstvoeding en kunnen jou uitstekend informeren over welke voeding het beste past bij uw baby. Een van de diensten van Nevita kraamzorg is dat onze kraamverzorgenden altijd kunstvoeding bij zich hebben om in de eerste behoefte te voorzien.

VERZORGING


Kraamzorg is op de eerste plaats zorg voor moeder en kind. Beiden hebben een intensieve situatie meegemaakt welke grote gevolgen kan hebben, zowel fysiek als mentaal. Nevita Kraamzorg controleert dagelijks jouw gezondheid en die van jouw baby. Daarnaast is hygiëne uitermate belangrijk voor jou als kraamvrouw maar ook voor de baby. Rust, reinheid en regelmaat staan bovenaan onze prioriteitenlijst. Nevita Kraamzorg leert jou en jouw gezinsleden de pasgeborenen op de juiste manier te verzorgen. jouw baby krijgt daarmee de beste start van zijn of haar nieuwe leven. 

GEZIN


Naast het feit dat kraamzorg allereerst zorg is voor moeder en kind, vindt Nevita Kraamzorg het gezin een belangrijk onderdeel in het nieuwe leven. Een pasgeboren baby betekent veel verandering voor de overige gezinsleden. Voor de eventuele partner en overige gezinsleden heeft een pasgeborene een enorm effect. Nevita Kraamzorg heeft hier extra aandacht voor en helpt hen om deze nieuwe situatie een plaats te geven. Een dienst wat niet normaal is bij reguliere kraamzorgorganisaties.


BOODSCHAPPEN*


Boodschappen zijn nodig om het huishouden te laten draaien. Of het nu voedsel is of huishoudelijke artikelen zijn, boodschappen zijn essentieel. Normaal gesproken worden de boodschappen besteld of gehaald door uw partner of een ander familielid. Kies je voor Nevita Kraamzorg, dan regelt de kraamverzorgende dit voor jou. een ontzorgende dienst. De boodschappen die je nodig hebt worden helemaal door onze kraamverzorgende geregeld. De kosten van deze boodschappen zitten niet in onze pakketten en worden of door jou betaalt of na afloop van de zorg met jou verrekend.


*De optie van boodschappendienst hoort bij pakket 'KRAAMZORG EXCELLENT'.

MAALTIJDEN*


Voeding is belangrijk. Zeker in de periode na de bevalling. De juiste voedingstoffen geven je de energie om te herstellen. Het bereiden van maaltijden behoort tot een van de voordelen die bij de exclusieve zorg van Nevita kraamzorg hoort. Onze kraamverzorgenden kunnen allemaal koken en krijgen jaarlijks onderwijs in voedselbereiding en voedseltrends. Koude of warme maaltijd tijdens de middag of avond? Rekening houden met allergieën? Tijdens het intakegesprek bespreken wij jouw wensen op gebied van deze maaltijdendienst.


*De optie van maaltijden geldt vanaf pakket 'KRAAMZORG COMFORT'.

SCHOOL OF SPO*


Als pas bevallen moeder gaat het gewone gezinsleven door. Als er meerdere kinderen aanwezig zijn in jouw gezin dan hebben die ook hun dagelijkse programma. Naar school, kinderdagverblijf, zwemles of sport. Onze zorgprofessional ontzorgd jou ook daarin. Als de ruimte er is dan brengt zij jouw kinderen met alle gemak naar hun bestemming.


*Deze optie hoort bij pakket 'KRAAMZORG EXCELLENT'.

unsplash